Športna trgovina: pajkice, lycra majice, ženska športna oblačila za ples in prosti čas
Športna trgovina: pajkice, lycra majice, ženska športna oblačila za ples in prosti čas
Prijava / Registracija
Uporabniško ime:
Geslo:
» Registracija » Pozabljeno geslo
V akciji

Nakupovanje

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in na podlagi mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. Lastnik spletne trgovine je Rokos, Rok Beigot S.P. (v nadaljevanju ponudnik).

Glej tudi: Vračilo blaga in zamenjavaDostavaMožnost plačevanjaPolitika zasebnostiPogoji uporabe

Postopek nakupa

Nakup lahko opravite preko spleta z ali brez registracije 24/7.

Želen produkt dodajte v košarico in sledite korakom do blagajne, kjer vpišete potrebne podatke in izberite način plačila. V kolikor želite produkt odstraniti iz košarice, le to naredite z gumbom odstrani.
Če se odločite za registracijo (z e-mail naslovom ali preko Facebook prijave) lahko nakupi potekajo hitreje in omogočene vam bodo dodatne funkcionalnosti (vplogled v pretekle nakupe, komentiranje izdelkov, možni popusti...).

Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov in zagotavljanja točnosti dobave kontaktira kupca.

Statusi naročila

1: Naročilo oddano
Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po e-pošti s povzetkom naročila.

2: Naročilo potrjeno
Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po e-pošti o stanju naročila oz. predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih produktov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

3: Blago odposlano
Ponudnik v dogovorjenem roku paket pripravi, odpošlje in o tem po e-pošti obvesti kupca. Kupec lahko v primeru zakasnitev pri dostavi produktov kontaktira prodajalca preko sistema ali po e-pošti info@sportajse.si. Pri tem mora obvezno sporočiti številko naročila.

Preklic naročila

Preklic naročila lahko izvedete na naslovu, po klasični pošti ali po e-pošti.

Reklamacija

V primeru, da je prišlo do poškodbe blaga med dostavo se obrnete na pošto, ki vam je blago dostavila. Prejeto blago pozorno preglejte ob prisotnosti dostavljalca. Garancija in reklamacija naročila prenehata veljati pri:
okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe, spreminjanju ali predelavi produkta in ali okvar v primeru višje sile ali če je kupec že odprl varnostni pečat ali odpakiral/a iz originalne embalaže.

Vračilo blaga in zamenjava

Kupci ki z naročenimi izdelki niso zadovoljni lahko blago na svoje stroške v zakonskem določenem roku vrnejo, rok vračila blaga predstavlja 14 dni od dne, ko potrošnik pridobi posest nad blagom. Ponudnik zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga. Ponudnik bo kupcu povrnil celoten znesek nakupa, potrošnik v primeru odstopa pogodbe krije stroške vračila blaga. Za vračilo blaga se uporabljajo določila 43. člena Zakona o varstvu potrošnikov.
Vračilo upoštevamo le v primeru, da je vrnjeno blago v originalni nepoškodovani embalaži skupaj s vso priloženo dokumentacijo. Razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Kupec odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. Vračila vršimo na TRR kupca. Vrnitev prejetega blaga podjetju, v roku za odstop od pogodbe, se šteje za odstop od pogodbe.

V skladu z 32. členom Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS) potrošnike obveščamo, da ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS), kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z ZIsRPS. Spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS) je na voljo tukaj.

Kupec vrne produkte na svoje stroške na naslov:

Rokos, Rok Beigot S.P.
Vozniska pot 2
2344 Lovrenc na Pohorju
Slovenia

Pri vračanju mora kupec obvezno na paket označiti številko naročila.

Kupnino za vrnjene izdelke vam najkasneje v 14ih dneh povrnemo na vaš transakcijski račun ali po dogovoru štejemo kot dobropis pri naslednjem nakupu.

Oblikovanje cen

Cene so v evrih z vključenim DDV. Razen, kjer je navedeno drugače.
Cene in ugodnosti (popusti, darila, način dostave, soudeležbe pri poštnini...) veljajo na dan oddaje naročila.

Odveza odgovornosti

Po najboljših močeh se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni trgovini. Kljub temu pa se lahko lastnosti produktov in rok dobave spremenijo tako hitro, da ne uspemo ažurirati podatkov. V takšnih primerih bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Trudimo se zagotoviti natančne fotografije a je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Izjava o zasebnosti

Splošno: Politika zasebnosti

Vaše osebne podatke potrebujemo, da zagotovimo nemoten proces izvedbe naročila.

Zakaj bomo uporabili vaše podatke?

Ko naročate blago nam morate posredovati osebne podatke kot so: ime priimek, naslov, elektronski naslov in telefonsko številko. To nam omogoča, da zagotovimo nemoten proces izvedbe naročila in da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah pri naročilu.

Ali bodo podatki posredovani tretjim osebam?

Vaši podatki v ostanejo pri lastniku spletne trgovine. Ne bomo jih posredovali, prodajali ali zamenjali z nobeno drugo ustanovo, podjetjem ali fizično osebo. Izjema so seveda podjetja ki so del procesa oddanega naročila (podjetje za dostavo paketov, dobavitelj (v primeru, da se h kupcu paket pošlje direktno iz skladišča dobavitelja) ali v primeru sodnih nalogov.

Vprašanja?

Če imate kakršnokoli vprašanje o zgoraj navedenih izjavah in pogojih, načinu poslovanja ali če imate kakšno pripombo oz. mnenje o spletnih straneh, nam lahko pišete info@sportajse.si, pokličete 040 459 201 ali pišete na spodaj naveden naslov.

Reševanje sporov

Pritožbe in reklamacije lahko kupci pošljejo po elektronski pošti info@sportajse.si, na telefonsko številko 040 459 201 ali po klasični pošti:

Rokos, Rok Beigot S.P.
Vozniska pot 2
2344 Lovrenc na Pohorju
Slovenia

Davčna številka: SI75945789
Matična številka: 3201155000
Registrski organ: AJPES, izpostava Maribor
Zaporedna številka vpisa: 316-07-V01-039565

Ponudnik se prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno v nasprotnem primeru je za spore pristojno sodišče v Maribor.S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu